Hirdetés
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tippm86
tag
Sziasztok!
Megkárosított egy tag [link] akit közben kitiltottak, közben találtam itt is 2 másik tagot akiket megkárosított, de hetekkel késöbb visszautalta nekik a pénzt, de ők nem jelentették fel csak írtak neki. Jelenleg is aktív máshol (pl. jófogás). Szerintetek feljelentsem vagy én is minden nap piszkáljam. Ha feljelentem akkor mennyi esély van hogy valaha látom az összeget és nem csak magamat szivatom meg a rendőrsége járkálással. Nem egyedi esetről van szó, folyamatosan (szerintem üzletszerüen) csinálja az illető, de egy idő után visszautalja a pénzt. Hívtam, sms-t küldtem neki, e-mailt küldtem neki, regisztráltam jófogásra hogy ott is tudjak írni neki. Jeleztem mind a két banknak a csalást.
Mi a véleményetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bittorrent topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Motoros topic
- Gumi és felni topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 256GB kék / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest