Hirdetés
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tippm86
aktív tag
válasz
tippm86
üzenetére
Sziasztok!
Siker! Hihetelen dolog történt! Két fantasztikus hardveraprós segítségével szerintem rekord idő alatt sikerült visszaszereznem a pénzem hatósági segítség nélkül! Álmomban nem gondoltam volna hogy többet ér két ember segítsége mint az ország bármelyik hatósága! Az Ő segíségük nélkül az életben nem láttam volna viszont a pénzem! Itt is szeretném megköszönni a segítségüket!
Itt szeretném megragadni az alkamat és szeretném felhívni a figyelmet az értékelés fontosságára! Nem csak azért kell az értékelés, hogy minél több pozitív értékelés legyen, hanem azért is jó hogy utánna olyan embereket találjunk akik megfelelő információt tudnak adni egy esetleges csalásnál az adatgyűjtésben! Mivel a hatóságok és a bankok nem adnak ki adatokat ezért esélytelen hogy valamit is tudj csinálni! Az én példám is mutatja hogy mennyire fontos az értékelés! Kérek mindenkit, hogy ne sajnálja az időt rá és ha teheti akkor mindig értékeljen, mert soha nem tudhatjuk hogy mikor és miért lehet szükség rá! -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Linux Mint
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.13
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest