Hirdetés
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szia,
e-mail ben megbeszéltük (hálisten kitöröltem az e-mailt..),hogy feladja ő is meg én is..
Eddig olvastam el, a többi nem lényeg. Az ügyed elméletben megoldható, rendőrség, bíróság. A valóságban semmi esélyed a probléma kedvező rendezésére.
Egyébként nem tudom, hogy hány éves vagy, de adnék két tanácsot:
1., A gondolkodás nem fájdalmas. A szkepticizmus még kevésbé, inkább kételkedj a másik fél szavaiban, mintsem hogy higgy neki.
2., Tanulj meg normálisan írni. Amit leírtál ide, egyszerűen olvashatatlan, nincsenek nagybetűk, nem tudni, hol kezdődik egy mondat, mindenhol ... van. Ezzel nem a nyelvtannácit akarom játszani, csak felhívni a figyelmedet arra, hogy én biztos nem fogom kibogozni, hogy vajon mit is akartál írni, így végső soron magadat szívatod meg.
Hiszékeny voltál, peched volt, legközelebb odafigyelsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- GeForce RTX 3060 (OEM HP)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest