Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kínában debütált Xiaomi Pad 8 és Pad 8 Pro is
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Logitech Harmony - én irányítok mindent!
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
apóka
aktív tag
Szia!
Őszinte leszek: ilyen embernek, akiről nincs megbízható információd, soha, semmilyen kecsegtető ajánlat, logikus kifogás esetében sem szabad alapos tesz nélkül fizetni!
"megbízható információd" fogalma ebben az esetben:
Használd mindig a linken lévő oldalt, olvasd el a bolgját (ha van), keress rá a hozzászólásaira. Vagy ajánljon régi, megbízható PH-st aki ad róla referenciát. Ezek tükrében már nagyjából láthatod, hogy megbízható-e. Ha kétség merülne fel, akkor nem kérdés, hogy kockáztatod a pénzed!
Ne abból indulj ki, hogy te becsületes vagy....és más is az. Vannak tisztességes hirdetők, a többség!
De ezzel kapcsolatban idéznem Lenint:
"A bizalom jó dolog. Az ellenőrzés még jobb."Ha nincs róla infó, akkor kizárólag teszt után szabad fizetni!
Ha biztonságosan csomagolta és nem volt a csomagon külső sérülés, akkor egyértelmű, hogy sz@rt kaptál.
A "majd kifizetem a felét" klasszikus lerázós duma, tisztelet a kivételnek.Sajnos utólag már nem tudod hitelt érdemlően bizonyítani, hogy hozzád hibásan érkezett. Egy esetleges bírósági ügyben ez lenne a döntő.
Kellő körültekintés után megkeresed személyesen 3 barátoddal és "megkéred", hogy rendezze a károd. Ezt természetesen nem javasolhatom, de mint víziót felvázolom neked
Bocsi, hogy hosszú lett. De ez a téma érzékenyen érint, komoly összeget buktam már itt én is a jóindulatom miatt!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Borderlands 4
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen monitort vegyek?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- Otthoni PC Komplett Szett Akár játékra is! Monitorral, Billentyűzettel, Egérrel
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Gamer PC Ryzen 7 5800X, RX 6700XT 12GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Logitech MX Anywhere 3 egér
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest