Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kompakt vízhűtés
 - iPad topik
 - AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Milyen videókártyát?
 - Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
 - Milyen SSD-t vegyek?
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?

- 

PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

lafaty80
addikt
válasz

janeszgol

üzenetére
						Szerintem ez bank függő lehet. K&H esetében minden ilyen esetben panaszt kell benyújtani, de pl. bármit is választ ki az ügyfél ott lesz a kérdés: "mi a javaslatod a megoldásra?", ami azért fura tud lenni "hibás vagy elmaradt telejesítés esetén"

RoyalPredato ha mindenhol így lenne, és erre nagy betűkkel nem hívják fel az ügyfelek figyelmét, akkor az gáz (ha minden f*s egyéb csalásról megy folyamatosan a kör email), márpedig nagyközönség előtt szerintem nem köztudott ez... (sajnos). A "kis indok" k&h esetében azért elég pontos adatok megadását igényli, az hogy "nem küldte el" szerintem nem elég indok. Mert mondjuk ha egyszer kapnék egy ilyen értesítést, úgy hogy semmit sem adtam el... csak mert valaki meg akar szívatni, fájna... meg hát bank sem hatóság, hogy nyomozgasson hogy kinek van igaza ilyenkor. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
 - Kompakt vízhűtés
 - iPad topik
 - AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - iPhone topik
 - Path of Exile (ARPG)
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - További aktív témák...

- Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
 - Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+

- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
 - Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
 - Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
 - BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest