Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
Imi1981
üzenetére
hirdetésben lévő képek frissek. Hirdetés előtt csináltam őket.
Én elhiszem, de egy paranoiásabb, félősebb vevő kételkedhet. Ezért gondoltam, hogy ha csalást szimatol, könnyen tudod igazolni magad újra (nem csak szóban, mert azt úgysem hinné el).A normális hangnemre meg úgy értettem, hogy biztosan normálisan válaszoltál, csak ezután se hagyd magad felhúzni, akkor se, ha hülye. Ha szimplán csak félősebb, akkor ebből még lehet valami, ha tényleg továbbra is agresszív, vagy vádaskodó, akkor hagyd meg ebben a tudatában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest