-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisImree
újonc
Sziasztok!
Kérdésem az lenne, rendeltem egy terméket de nem kaptam meg.. egyik kereskedő portalon.. feljelentést szeretnék tenni de nem tudom kit jelentsek fel.. mivel akitől rendeltem más a neve mint akinek utaltam a pénzt.. szoval igy nem tudnám én bizonyitani hogy akitől rendeltem annak én küldtem valaha is pénzt.. akinek meg utaltam, azt se tudom hogy feljelenthetem e mivel tőle meg nem rendeltem. szoval értitek.. akinek van valami ötlete kérlek irja le.. köszii
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest