-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dajani
tag
Üdvözlöm.
Vásároltam egy Mo.-on jól ismert rég működő webshopban Visa Electron bankkártyámmal(04.15.). A vásárlás után kb. 1hétre(04.21.) kaptam egy értesítést a bankomtól, hogy újabb rendelés történt és a webshop közel 90Ezer Ft-ot levett a számlámról így -810Ft az egyenlegem. Ez hideg zuhanyként ért, mivel nem én vásároltam és a bankkártyám is nálam volt. Én rögtön le is tiltattam a bankkártyám. Ennek különböző díjai voltak. A banki ügyintéző megnyugtatott, hogy idővel jóváírják az összeget ha a vizsgálat lezárul. Megkerestem a webshopot telefonon(04.22.), de csak egy vásárlási ügyintézővel tudtam beszélni, aki azzal nyugtatott hogy kivizsgálják a panaszom és értesítenek. Az elküldött értesítőben(04.26.) azt írták hogy ők nem látják a rendszerükben, hogy ilyen történt volna és küldjek a tranzakcióról dokumentumot. A bank csak számlazárás után tud kiadni erről bármiféle kimutatást ami 05.06. -án lesz. Azóta a számlámon gyűlnek a mínuszok, és pénz nélkül kell valahogy léteznem. Ha jól gondolom, akkor visszaéltek a bankkártyámmal. Mit tehetek ez ügyben? Kihez fordulhatok, feljelentést tegyek-e? Hozzáértő segítségét várom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- BestBuy topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Milyen egeret válasszak?
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Diablo IV
- További aktív témák...
- RTX 4060TI (Garanciás)
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ LTE - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 LTE Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3540M I 8GB I 128SSD I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest