- Porszemnyi a világ legkisebb OLED pixele
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lafaty80
addikt
válasz
Zoli0726
üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, nekem egy itteni dologból (bár több oldalon is csalt) lett ügyem, 10e + szállítási ktg-et buktam. Több éve megy bírósági dolog, kiderült 12x rendbeli csalás volt és ez volt a 2. köre (elsőben apja fizettte a kártérítéseket). Első fok után kaptam egy másodfokos tájékoztatást, majd csend. Mint kiderült Kúria elé vitte
(nem tudom mit egyébként). Pénzt még nem láttam sajnos, és miután Kúria elé került már tájékoztatást sem kapok. 22-es csapdája lett, mert ügyiratszám nélkül semmit sem mondanak, de azt meg másodfok nem tudja, mert náluk más számon szerepelt.... És itt vagyok most. Földhöz nem vágott, és a tudat, hogy kattan a lakat, kárpótol valamennyire. Viszont igen. az önbíráskodással vigyázz bármilyen formában is, felhasználható lesz "ellened" esetleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Porszemnyi a világ legkisebb OLED pixele
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Gumi és felni topik
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

(nem tudom mit egyébként). Pénzt még nem láttam sajnos, és miután Kúria elé került már tájékoztatást sem kapok. 22-es csapdája lett, mert ügyiratszám nélkül semmit sem mondanak, de azt meg másodfok nem tudja, mert náluk más számon szerepelt.... És itt vagyok most. Földhöz nem vágott, és a tudat, hogy kattan a lakat, kárpótol valamennyire. Viszont igen. az önbíráskodással vigyázz bármilyen formában is, felhasználható lesz "ellened" esetleg.