Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kenwood

    veterán

    Elmentem a varos masik vegebe egy Cpu hutoert.
    A hirdetes szerint egy jelentektelen esztetikai hibaja van,az ok,belefer.

    A helyszinen szolt,hogy valami alatetet azert erdemes meg beszereznem,mert neki megrepedt tole az alaplapja,es kinyirt par aramkort rajta.

    Kiderult, hogy backplate nelkul szerelte fel.
    Elhoztam,mert pont arra van a backplate,hogy a hasonlo szitukat kivedje,meg nem akartam,hogy az (oda) 1 oras ut felesleges legyen.
    Az a baj,hogy a csavar-anya paros,amit adott hozza,rovid,nem is lehet a backplate-el egyutt felszerelni igy,mert nem er ossze az "anya-apa"

    Aznap szoltam neki,egy hete huzza az idot,a legvegso ajanlata az, hogy meghirdeti ujra,es ha talal vevot,akkor visszakapom a penzemet.

    Ez tobb sebbol is verzik,nem csak azert,mert alapbol felhaborito,de az is gond,hogy jelenleleg nalam van a huto,igy minimum egy tura lenne meg,ha talalna ra vevot.

    Beleuntam,par ezer forintert nem fogok csatazni,ugy voltam vele,hogy benyelem a bukot,de azert az ertekeleset megkapja.

    Namost itt jon a kerdes,amiert a sztorit leirtam.

    Ugye ertheto okokbol nem igazolja vissza az ertekelesi kerelmet.
    Elvileg kerhetem a moderatorokat, hogy engedelyezzek ok,de mi a garancia arra, hogy nem kapok cserebe en is negativ ertekelest tole?
    Hazhoz mentem,alku nelkul hoztam el,ezert biztosan hazugsag lenne,akarmit talal ki,de ez vajon erdekelni fogja a moderatorokat?
    Vagy ugy vannak vele, hogy nem szolnak bele,nem vizsgalodnak,ugyanannyi joga van neki negativot adni,mint nekem ?

    Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

Új hozzászólás Aktív témák