Hirdetés
- Gaming notebook topik
 - RAM topik
 - AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
 - Milyen videókártyát?
 - Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók

- 

PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

EmberXY
veterán
A gondolatmenetet annyival egészíteném ki, hogy nem kötelező értékelni az üzleteket, ez csak egy választható lehetőség.
Nekem is volt már jópár üzletem, de nem értékelt mindenki, lehetne jóval több pirosam is, de én ennyivel is megelégszem.
A rang pedig nem az üzleti korrektséget méri, mindössze a fórumokon mutatott aktivitást, a különböző kategóriáju hozzászólások más-más mértékben számitanak bele az összegbe, valamint még a regisztráció óta eltelt napok is számitanak...
A magasabb rang tehát annyit jelent, hogy valaki aktivan fórumozik és esetleg már régebb óta tagja az oldalnak----->ennek semmi köze az üzletekhez, megbizhatósághoz.A megbizhatóságot inkább az értékelések alapján lehet meghatározni....

Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
 - RAM topik
 - AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
 - Milyen videókártyát?
 - One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Építő/felújító topik
 - Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - További aktív témák...

- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766
 - Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest