Hirdetés
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thusor
őstag
válasz
SimonYana
üzenetére
Mivel már ennyire bele lendültetek a dolgokba. Azért ne varjuk a nyakába a Ph!-nak és közösségének a dolgokat. Ehhez az oldalnak igazából sok köze nincs. Felületet ad arra hogy árulhass rajta. Az árulás módját, feltételeit, eszközeit a kereslet-kínálat határozza meg. Ha nem tetszik a visszaélés okozta kár akkor változtass rajta. Mint ahogy azt sokan meg is tették. Számtalan logout cikk született ezzel kapcsolatban. Olvasgass utána, sokan áttértek paypal előre fizetésre, mert megbízhatóbb. Sokkal kényelmesebb mint elutalni egy vadidegennek akit nem is ismerek. Hiába idősebb, hiába van több hozzászólása, ezek nem jutalmak, nem érdemek. Ezek csak álapotok, amik semmit sem jelentenek. Főleg hogy pont olyan accountok feltörésén fáradoznak a csalók mint a tiéd. Miért bíznának meg ezek után benned? Főleg hogy ezek után kezdenek el majd kételkedni az emberek...azt tudom javasolni mint amit már más nagyobb eladók itt a Ph! is megtettek, változtattak az eladási feltételeiken. Haladni kell a korral, ennyi. Szerintem ezen nem érdemesebb többet vitatkozni. Mert igazából mindekttőtöknek igaza van, csak más szemszögből.
Új hozzászólás Aktív témák
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Intel Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Újszerű kék Bose QC Ultra - 7 hónapos, 17 hó amazon.de jótállás
- GeForce RTX 4070 SUPER GAMING OC
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- X1 Nano Gen2 13" 2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest