-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
angclung
csendes tag
válasz
Bence01 #1105 üzenetére
Én is szeretnélek megerősíteni.
Ha lehet, ne utalj előre. Viszont ha mégis megteszed, akkor kérj tőle pár olyan adatot, mellyel utólagosan azonosítható. Pl. név, cím, telefonszám, és próbáld ezek valódiságát leellenőrizni. (Például ha bankos számlaszámra utalsz, ott a névnek egyezni kell.) Ha ennek ellenére mégis átver, a név, cím, átutalási igazolás alapján tehetsz feljelentést. 50 ezer forint alatt szabálysértés, afelett bűncselekmény ügyében fognak hivatalból nyomozni.A probléma az ilyen ügyekkel, hogy kisebb tétel (5-10 ezer forint) esetében a megkárosított általában hagyja az egészet a fenébe, mert nem éri meg neki az üggyel járó utánajárás. És szerintem akik átverik az embert, épp erre építenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby rádiós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Linux kezdőknek
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Goddess of Victory:Nikke
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i3-5GEN I 16GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest