Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macilaci457
őstag
válasz
Race-Face #73 üzenetére
Belátom, vannak olyan típusú emberek, akik így szeretnek zenét hallgatni:
-feltöltöm a kedvenc zenéimet
-rendezem stílus, stb szerint
-összeállítom a hangulatomnak megfelelő pl.-et
-stb.
Én az a fajta vagyok, aki bárhol, bármenyik számítógépbe be akarom dugni a kütyüt, installálás nélkül ráönteni a fájlokat, zenéket, és ha megunok valamit, nyomok egy SKIP-et. Winamp-ot használok, de még életemben nem mentettem el pl.-et.... A media library meg még mindíg nem olyan nekem, mint amikor behúzok egy könyvrátat ahogy van, és hagy szóljon. Hozzáteszem, válogtásokat, mixeket nem hallgatok. Ha meg akarok hallgatni egy albumot, akkor úgy teszem, mint ha a cd-t tenném fel. Mincs Playlist, nincsenek válogatott micsodák, nincsenek mixek, és nincs okom panaszra.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AliExpress tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- EA Sports WRC '23
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kés topik
- További aktív témák...
- MSI MAG 341CQP QD-OLED 34" UWQHD ívelt Gaming monitor + több mint 3 év garancia
- Sony PlayStation 5 Media Remote eladó
- Eladó Xiaomi Mi 10 5G 8GB / 128GB Twilight Gray Szinte karcmentes!
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest