Hirdetés
- Fujifilm X
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsitrash
aktív tag
válasz
gaben1117 #58906 üzenetére
Nem ismerem pontosan a helyzetet, ezért felvázolom (panelben):
Mi a 4-es számú lakásban lakunk. Mellettünk a 3-assal a közös falon 1 csövön mennek le a vezetékek a konnektorba... Majdnem jól jártam szerelésnél, mert én ugyebár lekapcsoltam a biztosítékot (konnektort cseréltem), de ha elég hosszan átnyúlok, az ellenoldalon még bizserget...
Onnan elég egyszerű lenne lopni az áramot. Akár véletlenül is, mert én sem feltételezném, hogy az ÉN oldalamon nem csak az én dolgaim jönnek.
Az émász-titász-dédász-eon akármi... naponta többen telefonálnak be ilyen problémával, aztán 90%-ban kiderül valami a felhasználó oldalán van elszúrva (jah, az 500 wattos plazmatv megy 24 órában, mert azzal világítjuk és fűtjük a nappalit...)
Ha gyanús a mérő hibája, akkor kijönnek, leellenőrzik, ha jogos az igényed cserélik. Ha nem, akkor valami huszonezres bevizsgálási és kiszállási díjat kiszámláznak... ezért érdemes biztosra menni...
Vangelis: A gázt nem negyedévente fizetitek? Nekünk a tűzhely megy csak róla, s általányt fizetünk (az egész háznak 1 közös mérője van, azt osztják). Így havi 1500 forint körül kell csengetni
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
- ASUS VIVOBOOK X560UD-BQ009
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS: Vállalati hardvermegoldások és nagykereskedelmi lehetőségek
- 3 db Bestron TORONY VENTILÁTOR AFT760W hibátlan újszerű állapotban NAGYON OLCSÓN
- Eladó samsung mobiltelefon készülék csere érdekel
- GARANCIA! iPhone 11 Pro Max 256Gb Független - HIBÁTLAN ÁLLAPOT - FIX ÁR
- RGB Gamer PC Ryzen 5 5500 / RTX 3060 TI / 32 GB DDR4 RAM / 256GB M2 SSD
- Thrustmaster Ferrari 599XX Evo 30 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest