Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asztrofotózás
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Billentyűzet gondom van
- Autós kamerák
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronyman
aktív tag
válasz
benvolio #25839 üzenetére
Szerintem nem semmiért hívta ki a rendőrséget magának. Nem biztos, hogy ugrani akart... félt inkább az ugrástól.Hadakozott magával, hogy most ugorjon, vagy inkább törődjön bele a kilátástalan helyzetébe. Persze kockázatos, de azt kellett volna neki mondani, hogy ugorj vagy távolról úgy csinálni mintha lelökni akarnák. Lehet ezt is próbálták, mert ilyenkor az embernek egy védekező reakciója van és nem ugrik, hanem az ellenkező irányba menekül.
Nem tudom lehet ez látszik a képeken, nem vagyok pszichológus, de pár évig tanultam pszichológiát. Mondjuk konkrétan ilyen dolgot nem tanítottak.Sajnálom a fickót.
Reméljük nem lesz több ilyen cselekedet....bár a mai világban elég sokan érzik kilátástalannak helyzetüket.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BMW topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest