Hirdetés
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Rugdossa az AI-t az AMD, mintha nem lenne holnap
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- BIOS topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggbuffon1897
őstag
válasz
janeszgol
üzenetére
Engem is csak a foci, f1.
De 10 honapos gyerek mellett akinek nem az alvas a hobbija meg ezis eselytelen. Igy marad a mobilon az appon keresztul

En csak arra mondtam h amig a voda buntetett vna a huseggel, most havi 5kval vagyok beljebb tobb tv csatornaval rtl+ net4el amik ugye onmagukban fizetosek. (Az erteel sz*rjaert meg en penzt sose adtam vna)
-
ggbuffon1897
őstag
En ugy latom kivetel leszek, mert en tok elegedett vagyok veluk amiota Oneok.
Az ugyfelszolgalatuk, foleg a szemelyes (en a shopmarkosrol tudok nyilatkozni), siralmas, ugyanakkor : az asszon hozta oket hazhoz amikor idekoltozott mert meg huseg volt rajta, az en digimen meg nem. Pont akkor volt a upc-voda valtas. Lejart a huseg, havonta b*szogattak h ujitsa meg termeszetesen uazt joval dragabban.
Kb 3 hete vegre bemereszkedtunk es az eddigi 14k-s csomagbol (1000es net, tv stb) lett 9k, amihez adott rtl+plusz net4 et (en kb csak sportot nezek ha be van kapcsolva), ami hat azert nem egy rossz buli. Szval nekem jelenleg egy szavam sincs, nettel sincs baj.
Egyedul ami idegesit, h a kozszolgalati csatornak (foleg az m4 erdekel) szetesnek random idokozonkent 1-2 hetre odaig h no signal van ,aztan valamikor magatol megjavul (de csak es kizarolag azok (m1,duna stb). F1 vagy nb1 miatt duhito tud lenni es az okara nem tudok rajonni.
A regebbi vodas boxxal nalam nincs baj, ocsemeknek telekom van, az sztem meg kritikan alulibb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Energiaital topic
- Assetto Corsa Rally
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest