Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
LukE
veterán
válasz
P4Laca22 #3962 üzenetére
Igen, a nyak egyik szelen vannak a venti csatlakozok, azzal szemben van egy tuskesor, arra megy csatlakozoval egy szalagkabel es a potik. Kabel magaban talan lerangatta volna a rez foliat hosszu ido alatt, jobb a bekesseg...
Heh, ami eleghet, az a tap felol jovo tapcsatlakozo, legalabbis ha raraksz 6 deltat teljes kakaon, akkor az kb otszor egy-ket amper(szumma 5-10A, azert annyit nem hinnem, hogy tenyleg egyszerre leszivnanak azok a ventik, de kitudja). Egy kis attervezessel meg lehet csinalni, hogy PCI-E VGA csatlakozot lehessen radugni, az tudna adni eleg kakaotasszem van is itthon olyan aljzatom valahol
Akkora aramnak meg asszem nem orulne egy gagyibb csatlakozo.
Biztositekot is azert raktam bele, mert ha van valami rovidzar, akkor szerintem elobb kapcsol(olvad) le a tap, mint a panelnak komoly baja lenne.
Szabalyzas meg kb 5%-os kitoltesi tenyezoig megy le, bar ennyinel szerintem mar nem sok dolog megy. Beindulassal nem lesz gond, majd meglatod
[Szerkesztve] -
al_age
senior tag
válasz
P4Laca22 #3962 üzenetére
Wow, ez egy igazi érdekesség szerintem, Thermalright-nak matricázott Delta venti, ilyet még nem láttam:
Bővebben: link
Gondolom ez NB1-esre való lehet, 4 centi körülinek tűnik.
Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen monitort vegyek?
- Battlefield 6
- Xbox Series X|S
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Filmvilág
- Sweet.tv - internetes TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios 16 // i7-13700HX // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070 // 240Hz
- ELADÓ - Egyedi szimulátor váz üléssel, monitor tartóval, géptartó polccal
- DJI Mavic Air 2S (Új-Aktiválatlan!)Fly More combo+Extrák
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Airpods 4 fülhallgató
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest