- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Milyen SSD-t vegyek?
Aktív témák
-
Xidex
tag
Mivel mindegyiket 4 állapotban mértem, és újra is kellett indítani minden állípot között, és hűtők egy részét fél óra alatt lehetett csak feltenni.
Tehát a teljes tesztelési idő egy-eygy hűtőre másfél-2 óra volt. Volt 4-5 hűtő amit több féle ventivel kellett tesztelni, illetve passzívan is ki kellett próbálni, azokra 3-4 órát számoljunk.
Ezt beszorzod 15 hűtővel, és kijön, hogy 40 óra volt a tesztelési idő, úgy hogy ebbe még a cikk megírása nem is számít bele, plusz csináltam vagy 200 képet, azokat át kellett méretezni, és belinkelni nagyíthatóvá.
És én voltam a futár is mindenhova, de ebből is elég volt, majd a BestPC eljátsza a nagyúrt, és a cégek fogják kihozni a tesztcuccokat, hiszen ennyit megtehetnek, hamár ingyenes lesz az összes teszt nyár elejéig.
Amúgy meg hülyeség volt ekkora tesztet csinálni, legközelebb csak 5-6 hűtőt fogok kinozni egyszerre, és akkor lesz idő 1 órás terhelésre.
a 80-as javítva 92-re.
Aktív témák
- Kerékpársportok
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Jókora főkamerával érkezik a Poco F7 Ultra
- Sweet.tv - internetes TV
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest