- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
Hirdetés
Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Mivel a legtöbben azt kérték tőlem, hogy ne legyen két topik, ezért megkértem a moderátorokat, hogy töröljék ezt a topikot és ha egy mód van rá, akkor a releváns tartalmat emeljék át a másik topikba, mert nem szeretnék senkivel sem kiszúrni... Csak jót akartam a közösségnek, de a többség inkább az "egy topik mindenek felett" megoldás mellett szavazott.
Ha nem sikerül, vagy nem történik meg a hozzászólások átemelése, kérlek ne haragudjatok rám, de mivel lényegében 1-2 hozzászólásról van szó fejenként, be lehet azt újra írni (most még) nem tartom túl nagy gáznak, így 16-17 hozzászólás környékén.
Még nem kaptam választ a moderátoroktól, de addig is megkérnék mindenkit, hogy ne használjátok ezt a topikot a továbbiakban, ne nehezítsük meg a moderátorok dolgát további "felesleges" hozzászólással. Amint tudok valamit vagy jelezni fogom itt (ha még él a topik és meg tudom ezt tenni), vagy találkozunk a másik topikban.
Köszönöm szépen!
Aktív témák
- Sencor Mobilklíma (Wifi) sac-mt7049c
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Klarstein Aero Ring Smart 9000 BTU Mobil klíma
- Eladó Philips EP3510/00 3100 series Automata eszpresszó kávéfőző, klasszikus tejhabosítóval
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest