- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcox1987
csendes tag
válasz
vitezfeher #98 üzenetére
Sajna még nem :S de a héten akkor rászánom az időt és megpróbálom összekapcsolni a notimmal.
Elvileg tudja a kábel nélküli képfogadást. Nekem WiDi-s wifi kártya van a laposban, így elvileg a két gép kábel nélkül összeköthető és átlőhetem a monitorom a kis boxra. ha összejött akkor leírom hogy működött és hogy mit hogyan kell. 1x nekiálltam de nagyon nem volt aztán türelmem sem időm rá hogy elbabráljak vele.most gyors felpakolom az új frissítést
aztán meg is nézem.
nekem szerencsém volt, nem akadt fent, mondjuk sokat nem is igen szoktam rendelni külföldről, max ilyen bigyókat (kábel, telefontok pár százas ajánlatok) ez volt az első nagyobb értékű csomagom. picit aggódtam is hogy megjön-e meg hogy a vámon nem akad e fent.
épp tegnap néztem a geekbuy oldalt és van egy hasonló eszköz fent, persze no-name semmi márkajelzés vagy valami, ami hasonló funkciókat, és hw-kel bír, csak épp kb 38-40 dodóval olcsóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- SzoftverPremium.hu
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest