- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
koxaman
tag
válasz
marcox1987 #109 üzenetére
Én próbáltam külsö hddvel, külső pendrival, belső memóriára, de a legjobb sebességet a class10 sdkártyával értem el
Nekem most 20 torrent fut rajta és közbe hd filmeket is visszi az mx plaxer a külső hdd ról !!
-
picaro
tag
válasz
marcox1987 #107 üzenetére
Egy alap kérdés azokhoz akik már rendelkeznek vele, mielőtt rendelnék egy ilyen boxot:
------------------------------------------------------------
- MKV fájlokat külső HDD-ről vagy USB stick-ről rendben lejátssza? Tehát mindent? A full HD filmeket is?
------------------------------------------------------------
Az nálam azért alap mert leginkább erre használnám és ha ezt nem tudja akkor a többi feature sem érdekel.Köszi a válaszokat!
-
vitezfeher
tag
válasz
marcox1987 #101 üzenetére
Nálam simán felment a frissítés, de mintha a Play áruház besz@rt volna. Ugyanis egyik eszközömről sem érhető el.
-
marcox1987
csendes tag
válasz
marcox1987 #100 üzenetére
noh frissítés dilemma kilőve
első körben bármit próbáltam nem ismerte fel 10x is csatlakoztattam újra az otg-t és semmi.... mondom akkor kikerüljük ezt a folyamatot és sd kártyáról nyomjuk fel ( kifejezetten senkinek sem ajánlom, mert nem lesz jó a frissítés ezzel a móddal- elindul, de a kép nem lesz jó - nálam kicsúszott a monitorból )
aztán vmi sugallat gyanánt megpisztergáltam a házát hogy unalmamban szétszedem és megnézem mi van bent és van e mód vmi moddingolásra ( nem jutottam el odáig hogy leszedjem a házat) és vissza rádugtam az otg kábelt...és lőőőn siker...míg eddig kilógott vmiért az otg csatiból most simán belement az egész és egy fejlövés után ( ez kb felért annyival mintha be se lett volna dugva xD ) felismerte, a gép is jelezte, felpakolva és most flottul újra üzemel a masina, csak újra kell a bakim miatt raknom minden appot
-
marcox1987
csendes tag
válasz
marcox1987 #99 üzenetére
jó most megakadtam a frissítés telepítésével.... vmi itt nem megy, mert mindig a recovery menüt tölti be..pedig a hivatalos leírás szerint csinálom, közben fb-n kontaktolunk folyamatosan a minixel. persze már megszoktam hogy mindig minden döccenős androidnál
most megpróbálom sd kártyáról feltolni hátha menni fog.
-
vitezfeher
tag
válasz
marcox1987 #93 üzenetére
Nekem is megérkezett nagy nehezen a ketyere. Ennyiért már elvárható a tökéletes működés (főleg, hogy még áfával is lehúztak). NAS-ról filmek, HBO Go és egyéb alkalmazások tökéletesen futnak az eredeti ROM-mal.
Említetted a wifi-s képátvitelt. Tudnál erről bővebben mondani valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest