Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
dime27
őstag
válasz
Lifeforce
üzenetére
Pontosítanék mivel feltettem egy tuningolt 1080p kernelt 1700mhz cpu 600mhz gpu 720mhz ddr3 ill cpu no frills-el belőttem h minimum érték 1000mhz cpu alá sose menjen így az xbmc 1080p-s mkv-t szépen játszott (nagysága 13giga kb 13ezres bitrátás) wifin keresztül NAS-omrol igaz a kütyü most itt van szobámban ahol a NAS is van lehet távolabbról már nem ment volna ilyen röccmentesen
Viszont a beach buggy blitz kedvenc autósjátékom csak kimaxolt legerősebb OC kernellel ment maximum graffal akadásmentesen aminél azért már elég erőteljesen melegedett a játékos szal nem tudom szerinted melyik kernellel biztonságos még használni hosszu távon?! a Két kernel között amugy antutuban 2ezer pont különbség jött ki szal nem olyan sok....19ezer ill maxon 21ezer 
-
dime27
őstag
válasz
Lifeforce
üzenetére
Szaggatva...idáig csalódás nekem ez a játékos jó-jó internetezgetésre meg ilyenekre de már olyan játék is szaggat rajta mint a beach buggy blitz és ez a 4.2.2-es quickshoot-nál is igy volt meg most a 4.4-esnél is nem változott semmit se a helyzet pedig a kit-kat-hez nagy reményeket fűztem de még mindig azt látom h min egy snapdragon 600 ami már kellően gyorsan tud mozgatni egy androidos kütyüt 2gb rammal az alatt csak a szenvedés van....sztem ha elérhető lesz a 220voltnál a Tronsmart s89 váltok én is rá mert kb az ér el olyan pontszámot antutuban ami kb egy snapdragon 600-al egyenértékű

Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Bestbuy játékok
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amazon
- SSD kibeszélő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5600X/Radeon RX 6800 16GB/32GB DDR RAM/1TB SSD konfig eladó
- AMD 5 3600/GeForce RTX 3070/16GB DDR4 RAM/512GB SSD konfig eladó sok-sok garival
- AMD Ryzen 5 4500/Radeon RX6600 8GB/16GB DDR4 RAM/512GB SSD konfig eladó sok-sok garival
- Intel Core i5 10400F/GeForce RTX 4060/16GB DDR4 RAM/500GB SSD konfig eladó
- AMD Ryzen 7 5700/Radeon 7800XT/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Viszont a beach buggy blitz kedvenc autósjátékom csak kimaxolt legerősebb OC kernellel ment maximum graffal akadásmentesen aminél azért már elég erőteljesen melegedett a játékos szal nem tudom szerinted melyik kernellel biztonságos még használni hosszu távon?! a Két kernel között amugy antutuban 2ezer pont különbség jött ki szal nem olyan sok....19ezer ill maxon 21ezer