Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazsnak
tag
Launchert amit linkeltel megneztem de sajnos nalam nem opcio, sajnos 'mezei' felhasznalonak lenne a keszulek, ez szamara bonyolult, olyan kellene ami mindenfele ertesitesi savot eltuntet, nincs ikon meg semmi, es az alap minix taviranyito eleg neki.
Peldakepp, lehet ez lesz felrakva, de sajna nyelvet nem tudo emberrol beszelunk, szoval nincs konnyu dolgom, de igy kihivas :-)
Mindenesetre en kiprobalom, de valami kevesbe bazari kinezetu kelene
-
Lazsnak
tag
Telefonon nekem a cm modok mikor fagytak mert volt h elkezdtek, egy gyari visszaallitas megoldottta. Amennyiben ezutan visszateszed az appjaidat es szinten elkezd fagyni, akkor valamelyik app lesz a hibas.
Amint raerek rateszem az 5os verzioju minix fw-t, a 6os egy pre verzio lattam a forumjukat en is olvasom, kilottek a nagykozonsegnek netatesztnek :-) egyenlore megprobalom az utolso stabilt aztan ha majd nem sikerul betoltenie igy sem a funkciojat nalam marad jateknak amig nem talalok hasznaltaho xbmc megoldast.
Xbmc gotham nekem vitte a videot de hang egy iszonyatos suvites es serceges volt, ezek szerint nalam volt valami es kellene mukodnie. Megprobalom ujra az fw update utan.
Mivel oldod meg hogy sdkartyara backupolod a rendszert? Melyik app vagy mit hasznalsz. Ez erdekelne, mert amint latom surun jonnek az updatek.
Probaltal mar oc kernelt? Gondoltam rarakom az 1,8ghz-es verziot allitolag iszonyatos a kulonbseg vele, es tok huvos, van majd 2ghzes kernel is. Probaltal mar ilyesmit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Gaming notebook topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Videós, mozgóképes topik
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Eladó többfajta rig keret! + tartozékok!!!!!!!
- HP 2400 WAT szervertáp - HASZNÁLATLAN
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 100% Akkumulátor
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest