Hirdetés
Aktív témák
-
Miután eltávolítottad az IE-t, visszatelepítheted és használhatod böngészőként, a lényeg, hogy ne integráltasd újra a desktopba, erre megy ki az egész játék.
-
Szia karib. Valsz kézzel is meg lehet csinálni, ezt azonban én nem tudom megcsinálni. A 98lite nevű progival lehet még telepítés előtt megtenni. Két verziója van, Preview és Professional. Előbbi ingyenes, utóbbiért fizetni kell... :))) A Preview verzióval csak az IE integrációját lehet megszüntetni, a nagytestvérrel azonban nem csak ezt, hanem a ws által telepítéskor fel nem ajánlott eszközöket is ki lehet iktatni a rendszerből, pl. Scandisk for windows, Lemezkarbantartó... egyebek. Ha érdekel, dobj 1 mailt és elküldöm.
-
Az IE-t 95/98/98SE alatt olyan frankón ki lehet vágni a windows-ból, hogy öröm nézni... Gyorsabb és stabilabb lesz a rendszer tőle, nem zabálja fel a memóriát. Amióta ezt megteszem, nem kaptam még kék halált.
-
Van egy X-Setup nevű program, amivel mindenféle beállításokat lehet kényelmes felületen keresztül megbuherálni, amiket csak a registry buzerálásával lehetne. Itt van egy olyan pont is, amivel meg lehet a fenti dolgot magyarázni a Windows-nak. A programot CHIP CD-ken fellelheted, vagy próbálj meg rákeresni vhol a Hálón.
-
Érdekes... Nekem fél giga RAM van a gépemben, a ws-nak meg van mondva, hogy amíg van szabad fizikai RAM, ne használjon swap-ot és akármit futtatok (Max Payne pl.), a swap mérete 0 byte...
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 13s-IML - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest