Hirdetés
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Vezetékes FEJhallgatók
- Blu-ray lejátszók
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
Miután eltávolítottad az IE-t, visszatelepítheted és használhatod böngészőként, a lényeg, hogy ne integráltasd újra a desktopba, erre megy ki az egész játék.
-
Szia karib. Valsz kézzel is meg lehet csinálni, ezt azonban én nem tudom megcsinálni. A 98lite nevű progival lehet még telepítés előtt megtenni. Két verziója van, Preview és Professional. Előbbi ingyenes, utóbbiért fizetni kell... :))) A Preview verzióval csak az IE integrációját lehet megszüntetni, a nagytestvérrel azonban nem csak ezt, hanem a ws által telepítéskor fel nem ajánlott eszközöket is ki lehet iktatni a rendszerből, pl. Scandisk for windows, Lemezkarbantartó... egyebek. Ha érdekel, dobj 1 mailt és elküldöm.
-
Az IE-t 95/98/98SE alatt olyan frankón ki lehet vágni a windows-ból, hogy öröm nézni... Gyorsabb és stabilabb lesz a rendszer tőle, nem zabálja fel a memóriát. Amióta ezt megteszem, nem kaptam még kék halált.
-
Van egy X-Setup nevű program, amivel mindenféle beállításokat lehet kényelmes felületen keresztül megbuherálni, amiket csak a registry buzerálásával lehetne. Itt van egy olyan pont is, amivel meg lehet a fenti dolgot magyarázni a Windows-nak. A programot CHIP CD-ken fellelheted, vagy próbálj meg rákeresni vhol a Hálón.
-
Érdekes... Nekem fél giga RAM van a gépemben, a ws-nak meg van mondva, hogy amíg van szabad fizikai RAM, ne használjon swap-ot és akármit futtatok (Max Payne pl.), a swap mérete 0 byte...
Aktív témák
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest