- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz
Balamber #557 üzenetére
HI!
chs:- )
csak normalis ocso tapot nem latok, tehat az mindekepp expert, egyutt 8,5 vagy hrp /mi a franc van az arlistaval?:- (/udv
neduddki
mod: ha G-s halo lenne a d201-en akkor mar azon menne otthon a kozosadatbazisu abev:- ) foleg amijjen elbiorzasto sebessegeket meslenk a nas tutajok:- ( szerintem is ez a jobbik megoldas
-
törölt tag
-
shtml
őstag
válasz
Balamber #494 üzenetére
Járasd a másik ventilátor-csatlakozóról, azt szabályozza a lap. Hogy milyen jól, azt nem tudom, mert csak röviden próbáltam ki, nálam nincs CPU-ventilátor, a házventilátorokat meg fix 5V-ról járatom.
De szerintem a legegyszerűbb, ha kisebb feszültségről járatod a CPU ventilátort. Teljesen fölösleges gyorsan hajtani, mert a hőelvezetésben a szűk keresztmetszet a hűtőborda nagyon vékony talpa. -
-SUICIDE-
csendes tag
válasz
Balamber #488 üzenetére
helyes
Közben problémádból okulva keresgettem az intel oldalán hogy van e hardver kompatibilitási lista, vagy minek nevezzemMert én is jártam már hasonlóképpen. Abit lapom nem támogatta a Geil Ultra ram-jaimból csak az 1Gigásokat, nekem meg volt 4x512!
Lényeg hogy lehet én vagyok a béna de az intel oldalán semmi hasonlót nem láttamPedig jó lenne ha lenne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Starlink
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- További aktív témák...
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest