Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thoger
csendes tag
Hát ha nem az jön be akor bocsi, de érdemes megnézni, úgyhogy
irány a pcbonto.hu
ott pedig fent a keresőbe írjátok be "single board computer"
És rögtön kidobja. Leírás is van róla, és 4500ft-ért mégis csak jó...Plusz egy kis gondolat honnan szerezünk a minipc-nkhez tápot:
Ugye általában ha Mini-Pc-t akarunk építeni a házzal, és a táppal van a legnagyobb gond. Én úgy gondolom a ház miatt soha nem kell agódni, hisz mindenki megtudja építeni a sajátját, vagy akármibe bele teheti. Viszont szeretnénk kicsi és passzív hűtésű tápot, ha már hangtalan az alaplap is (ugye a téma fő tárgya ez az intel alaplap).
Nos én két dolgon gonolkodtam:
XboxClassic tápja, és egy asztali dvd lejátszó tápjaDvd lejátszóé:
Útólag elgondolkodva nem leeht jó ötlet, bár kitudja. A fogyasztásáról csak anyit hogy sztem egészen alacsony. Viszont az enyémről csináltam pár képet.
[Kép1]
[Kép2]
A következőn viszont látszik miket tud leadni (és az is hogy a dvdlejátszó miket használt, mert onnan jön zsinór):
[Kép3]
Szerintem látható hogy nagyon kicsi a mérete, kb akkora mint egy pc-s dvdolvasó előlapja (kicsit kisebb)Xbox Classic tápja.
Nos ez viszont egy rendes pc-s táp nem kell berhelni, hizs a xbox-is egy rendes pc. Csak más bootolási mehanizmussal. árban nem drága, mert egy szervizben is biztos keritenek neked eggyet párezerért. Na itt is vannak a képek
Az egész táp egyben, ami 5cm magas a többit nem mértem le
[Egész kép]A táp paraméterei, fogyasztás, márka stb.
[Paraméterek]A gyönyőrű ATX csatik:
[Kép]És a nagy INPUT
[INPUT]Mind2 lényege az lenne, hogy nem volt egyik sem hűtve. Kivéve a Box táp, dehát az meg nem nevezhető hűtésnek, mert a venti ami láccik az egésznézetes képen, a procira irányul és nem a tápra. (nemtom mondhatom e hogy passzív hűtésűek.) Nem vagyok nagy szakember ha hülyeségeket írtam akor bocsnát.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS PRIME X670-P WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- Alaplap, i5 processzor, 16gb ram, Gyári hűtő
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest