Új hozzászólás Aktív témák
-
thoger
csendes tag
Hát ha nem az jön be akor bocsi, de érdemes megnézni, úgyhogy
irány a pcbonto.hu
ott pedig fent a keresőbe írjátok be "single board computer"
És rögtön kidobja. Leírás is van róla, és 4500ft-ért mégis csak jó...Plusz egy kis gondolat honnan szerezünk a minipc-nkhez tápot:
Ugye általában ha Mini-Pc-t akarunk építeni a házzal, és a táppal van a legnagyobb gond. Én úgy gondolom a ház miatt soha nem kell agódni, hisz mindenki megtudja építeni a sajátját, vagy akármibe bele teheti. Viszont szeretnénk kicsi és passzív hűtésű tápot, ha már hangtalan az alaplap is (ugye a téma fő tárgya ez az intel alaplap).
Nos én két dolgon gonolkodtam:
XboxClassic tápja, és egy asztali dvd lejátszó tápjaDvd lejátszóé:
Útólag elgondolkodva nem leeht jó ötlet, bár kitudja. A fogyasztásáról csak anyit hogy sztem egészen alacsony. Viszont az enyémről csináltam pár képet.
[Kép1]
[Kép2]
A következőn viszont látszik miket tud leadni (és az is hogy a dvdlejátszó miket használt, mert onnan jön zsinór):
[Kép3]
Szerintem látható hogy nagyon kicsi a mérete, kb akkora mint egy pc-s dvdolvasó előlapja (kicsit kisebb)Xbox Classic tápja.
Nos ez viszont egy rendes pc-s táp nem kell berhelni, hizs a xbox-is egy rendes pc. Csak más bootolási mehanizmussal. árban nem drága, mert egy szervizben is biztos keritenek neked eggyet párezerért. Na itt is vannak a képek
Az egész táp egyben, ami 5cm magas a többit nem mértem le
[Egész kép]A táp paraméterei, fogyasztás, márka stb.
[Paraméterek]A gyönyőrű ATX csatik:
[Kép]És a nagy INPUT
[INPUT]Mind2 lényege az lenne, hogy nem volt egyik sem hűtve. Kivéve a Box táp, dehát az meg nem nevezhető hűtésnek, mert a venti ami láccik az egésznézetes képen, a procira irányul és nem a tápra. (nemtom mondhatom e hogy passzív hűtésűek.) Nem vagyok nagy szakember ha hülyeségeket írtam akor bocsnát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest