Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• thoger

csendes tag

Hát ha nem az jön be akor bocsi, de érdemes megnézni, úgyhogy
    irány a pcbonto.hu
    ott pedig fent a keresőbe írjátok be "single board computer"
    És rögtön kidobja. Leírás is van róla, és 4500ft-ért mégis csak jó...

Plusz egy kis gondolat honnan szerezünk a minipc-nkhez tápot:
    Ugye általában ha Mini-Pc-t akarunk építeni a házzal, és a táppal van a legnagyobb gond. Én úgy gondolom a ház miatt soha nem kell agódni, hisz mindenki megtudja építeni a sajátját, vagy akármibe bele teheti. Viszont szeretnénk kicsi és passzív hűtésű tápot, ha már hangtalan az alaplap is (ugye a téma fő tárgya ez az intel alaplap).
    Nos én két dolgon gonolkodtam:
    XboxClassic tápja, és egy asztali dvd lejátszó tápja

Dvd lejátszóé:
    Útólag elgondolkodva nem leeht jó ötlet, bár kitudja. A fogyasztásáról csak anyit hogy sztem egészen alacsony. Viszont az enyémről csináltam pár képet.
    [Kép1]
    [Kép2]
    A következőn viszont látszik miket tud leadni (és az is hogy a dvdlejátszó miket használt, mert onnan jön zsinór ;)):
    [Kép3]
    Szerintem látható hogy nagyon kicsi a mérete, kb akkora mint egy pc-s dvdolvasó előlapja (kicsit kisebb)

Xbox Classic tápja.
    Nos ez viszont egy rendes pc-s táp nem kell berhelni, hizs a xbox-is egy rendes pc. Csak más bootolási mehanizmussal. árban nem drága, mert egy szervizben is biztos keritenek neked eggyet párezerért. Na itt is vannak a képek
    Az egész táp egyben, ami 5cm magas a többit nem mértem le :(
    [Egész kép]

A táp paraméterei, fogyasztás, márka stb.
    [Paraméterek]

A gyönyőrű ATX csatik:
    [Kép]

És a nagy INPUT :DD
    [INPUT]

Mind2 lényege az lenne, hogy nem volt egyik sem hűtve. Kivéve a Box táp, dehát az meg nem nevezhető hűtésnek, mert a venti ami láccik az egésznézetes képen, a procira irányul és nem a tápra. (nemtom mondhatom e hogy passzív hűtésűek.) Nem vagyok nagy szakember ha hülyeségeket írtam akor bocsnát.

Új hozzászólás Aktív témák