Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple asztali gépek
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj Don Pepe
tag
Hát hali!
Valahogy én is ezt tudnám elmondani, csak én lusta voltam leírniDe tökéletesen igazad van.
Egyébként egy Minidisc sokkal okosabb mint egy mp3 lejátszó, walkman, bla bla bla...
Elektronikalilag fel van vértezve egy csomó olyan tulajdonsággal, amire nem is gondolnátok. Pl: képes automatikusan megjavítani magát, ha olyan jellegű hibája akad. Tehát nem tapoosod meg, nem vágod földhöz, nem öntöd le, stb... Memóriaként a HI-MD lemezeket használja. Tehát ha mondjuk elromlik az mp3 lejátszód memóriája, ami nagyon könnyen megesik még egy kis villámlás hatására is, akkor kukába vele. Én maximum kidobom a lemezt ami hibás és teszek bele egy új MiniDisc-et.
Bárhol készíthetek vele nagyon jó minőségű felvételeket. Tölthetek rá zenét is. Akár filmet is, vagy képeket. Na jó, nem folytatom. A lényeg, hogy széles körben használható és megbízható a Mágneses-Optikai lemez azaz a MiniDisc. Arról nem is beszélve hogy eléggé kicsik. És a mai nap kapható lejátszók már eszméletlen jók, és nagyon sokat tudnak. Kompresszor kapuval ellátva, zajcsökkentővel, Equalizer-rel... És jó minőségű dsp processzorokkal. Na mind1, szó ami szó, nem rossz szerkezetek.
Ha sok pénzem lenne akkor lehet, hogy belemennék egy több 10 gigás ipod mini lejátszóbaDe aki Minidisc-en gyűjti a kedvenc felvételeit, annak sokáig el fog állni a polcon is a lemez. És bármikor berakja hallgatható lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- sziku69: Szólánc.
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- További aktív témák...
- UH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 16/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
- OH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 32/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Go eladó
- iPhone 12 Red 64 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest