Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupacamaru
veterán
válasz
Woodcutt3R
üzenetére
Úgy értettem a keveset, hogy majdnem minden 4k anyag HDR-es, tehát hiába tudja lejátszani, a színek nem lesznek megfelelőek. Szerintem tudná az én lapom is, csak az Intel nem ad ki rá drivert. A HDR-hez 7. generációs Core processzor kell amibe legalább egy HD Grapics 620 van integrálva. Az első linkeden a i5-7200U-nak már tudnia kell, de csak akkor lesz 60Hz, ha HDMI 2.0 van a lapon.
-
tupacamaru
veterán
válasz
Woodcutt3R
üzenetére
Van igény, nekem is van egy épített mini PC-m Asrock J4105+8GB RAM. Folyamatosan megy, torrent+film lejátszásra. Viszi a 4k 60Hz-es filmeket is, de nincs HDR támogatás. FullHD-ig tökéletes volt, de beújítottam egy UHD TV-t és így már kevés. Most vagy egy Amlogic-os dobozzal nézek filmet, vagy PLEX-el a TV saját lejátszóját használva. Mind a két esetben a gép HDD-jéről jönnek az adatok.
-
tupacamaru
veterán
Szerintem a HTPC-s topikban érdeklődjetek. Ha szükségetek van HDR támogatásra akkor eddig egyikőtök sem nyert.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Dell PowerEdge R730 Blade Server- csak ház + alaplap -
- Dell PowerEdge R320 Blade Server- csak ház + alaplap - Több db
- Dell PowerEdge M640 Blade Server- csak ház + alaplap - Több db
- Dell PowerEdge M630 Blade Server- csak ház + alaplap - Több db
- Lenovo ThinkSmart Hub 500 Érintőképernyős All in One - i5 7500T 2.70GHz-8GB-128GB SSD
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs