- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Autós kamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Milyen alaplapot vegyek?
- ASUS notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
SunMount3r
üzenetére
Kb mindnek van n95-ös változata is. Többféle gyártónál látni ugyanolyan kinézettel valsz ugynaolyan belsővel őket.
Nekem firebat T8plus-ból van n100-as. Csak figyelni kell az opció választáskor, nehogy n5095 vagy más procis változat legyen kiválasztva. Chatreey és más néven is.
De előtte néztem a bővíthetőbb, nagyobb méretűekből a gmktec g3 (ez a gyártótól barbone eu áfásan 130 dolcsi [link] ), szbox gk3. Barbone-t nem minden eladó árul. Egyébkén úgy tűnt, lehet google keresőből n100 mini pécére keresve néha jobb aliexpress találatokat kaptam, mint magát az aliexpressen keresve.Az áraknál meg arra is érdemes figyelni, hogy éppen superdeal vagy más akció van, mert a kosárba téve látszik a végső ár, hogy miket von le belőle még.
Folyton változik a kínálat.Ja és persze alapból mindig a gyengébb procis, más változatokat választja ki a felüelt, annak az árát írja először.
Egyébként létezik acemagic n100 is, csak most lehet az akciós időszakban nincs fenn aliexpressen, előtte szerintem ilyet is láttam, mit ez az emagos piacteres. Ja hát az alis találatom is drága abból [link] [link]
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Milyen notebookot vegyek?
- Programozás topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- AMD RYZEN 3700X MSI RTX 3700Ti 32GB DDR4 3600MHz 250GB M.2 SSD 1.5TB SSD
- I7-4790K, 16Gb Ram, Sapphire RX550 2Gb Videókártya, 480Gb SSD, Komplett Számitógép
- ÚJ CORE I5 12400 GAMER OPTIMUM PC 16-32GB RAM 512GB NVME SSD ASUS GTX 1660 S 6GB DDR6 VGA 2ÉV GAR!
- ÚJ ASUS B760 CORE I5 14400F GAMER ERŐMŰ PC 32GB DDR5 1.0TB SSD ÚJ ASUS RTX 5070 12GB DDR7 2ÉV GAR!
- ÚJ ASUS CORE I5 13400F Gamer MAX PC 10X4.6GHz 16-32GB DDR5 5600 512GB SSD RTX 5060 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- iKing.hu -OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- Lenovo 14 Yoga Slim6 WUXGA OLED Ryzen5 7540U 4.9Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 740M Win11 Garancia
- Tp-Link Archer C64 Dual Band Full Gigabit Wi-Fi router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest