Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkaroly
senior tag
válasz
hahakocka
üzenetére
Egy év gari van a felújított termékekre. Tudom hogy ez jelent valamennyi kockázatot, de egy ali-s cucc szintén. Én egy HM90-es modellt [link] vettem 32/512-es konfigba. 209 euró lett volna, de épp volt egy 20 eurós kuponakció. Szállítás ingyenes volt, vám semmi. Kártyával fizettem, kihozta a futár és kész. Számomra kivül-belül újnak tünt, az ssd 0 kilométeres volt. A win 10 IoT 2021 Enterprise LTSC simán fölment rá. A wifi és BT driverek a gyártó oldaláról nem igazán akartak működni, írtam a supportnak és láss csodát pár órán belül válaszoltak (ezen egy kicsit meglepődtem, egy kínai mini-pc márka német képviselete ilyen gyorsan reagál), váltottunk pár email-t és 1-2 napon belül küldték az új drivereket amik már jók voltak. Nekem fontos volt hogy sok USB 3-as csatlakozó legyen rajta (sok usb-s hdd-m van), böngészésre, videó- és filmnézésre, zenehallgatásra használom, időként egy kevés videóvágás. Ennyiért nekem bejött.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bitcoin topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- DUNE médialejátszók topicja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Dell Workstation / Intel Xeon E5-1620 v2 / 64GB RAM / 256GB SSD / 2TB HDD
- GAMER PC - RYZEN 5 7600/RTX 5070 12GB/16GB RAM/512GB NVME
- GAMER PC - R5 7500F/RTX 5060 8GB/16GB RAM/512GB NVME
- GAMER PC RYZEN 5 5500/RTX 5060 8GB/16GB RAM/1TB NVME/600W
- GAMER PC - R5 5500/RX 5700 XT 8GB/16GB RAM/256GB SSD+2TB HDD
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest