- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Analóg fényképezés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beszívtam én is a de.gmtec.com "fake EU store"-os rendelésemmel a vámot. Visszaolvasva a topicot (tudom, rendelés előtt kellett volna, de már késő bánat..
), látom, hogy többeteknek is volt gondja ezzel. Az eltérés annyi, hogy nálam már DHL van, nem Fedex. A csomag még nem érkezett be az országba. A Gmktec-nek írtam gyorsan, meglátom mit válaszolnak. A DHL-nél csak ezeket tudom választani: magánszemély, cég, nem veszem át. Magánszemély választása esetén nem kérnek semmit, csak lakcímet, termék megnevezést, és a vásárlás visszaigazolást, amin látszik a vételár. Szerintem ez a Fedexes "ők intéznek mindent" opciónak felel meg amúgy, de ez mindegy is.A számlán ugye el fog bukni, mert 445 EUR volt a tényleges végösszeg (2db gép), a kínai meg 2db csomagban adta fel, mindkettőnél 80 USD-t adott meg a fuvarlevélen. Ez is szép lesz, mivel kétszer kell csatolnom, remélem egyértelmű a vámosoknak, hogy ez nem 2x445 EUR

Meglátom mit válaszolnak a kínaiak, addig a DHL-es vámkezelős oldalt nem nyomogatom végig (elvileg még van időm). Ha van update akkor megírom, addig is ha van valakinek friss tapasztalata GMKTEC/DHL-el kifejezetten, akkor jöhet tanács.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Sweet.tv - internetes TV
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arc Raiders
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Mazda topik
- Elektromos autók - motorok
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- További aktív témák...
- Gamer PC, Ryzen 5 5500, RTX 3060 Ti, 16gb RAM
- DELL Mini PC - Core i7 7700T (90k) + 8700T (100k) +gyári wifi! 16GB vagy 32GB ram - 256/512GB SSD
- Gamer Számítógép - Ryzen 5, RTX 2060, 16gb RAM
- GamerPC - R7 5700X, RTX 3080ti és 32gb RAM
- Dell OptiPlex 5070 SFF // Core i7 9700 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- 27% - Crucial 96GB (2x48GB) DDR5 5600MHz CT48G56C46S5 Notebook RAM!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), látom, hogy többeteknek is volt gondja ezzel. Az eltérés annyi, hogy nálam már DHL van, nem Fedex. A csomag még nem érkezett be az országba. A Gmktec-nek írtam gyorsan, meglátom mit válaszolnak. A DHL-nél csak ezeket tudom választani: magánszemély, cég, nem veszem át. Magánszemély választása esetén nem kérnek semmit, csak lakcímet, termék megnevezést, és a vásárlás visszaigazolást, amin látszik a vételár. Szerintem ez a Fedexes "ők intéznek mindent" opciónak felel meg amúgy, de ez mindegy is.