- Házi hangfal építés
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- LG LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beszívtam én is a de.gmtec.com "fake EU store"-os rendelésemmel a vámot. Visszaolvasva a topicot (tudom, rendelés előtt kellett volna, de már késő bánat..
), látom, hogy többeteknek is volt gondja ezzel. Az eltérés annyi, hogy nálam már DHL van, nem Fedex. A csomag még nem érkezett be az országba. A Gmktec-nek írtam gyorsan, meglátom mit válaszolnak. A DHL-nél csak ezeket tudom választani: magánszemély, cég, nem veszem át. Magánszemély választása esetén nem kérnek semmit, csak lakcímet, termék megnevezést, és a vásárlás visszaigazolást, amin látszik a vételár. Szerintem ez a Fedexes "ők intéznek mindent" opciónak felel meg amúgy, de ez mindegy is.A számlán ugye el fog bukni, mert 445 EUR volt a tényleges végösszeg (2db gép), a kínai meg 2db csomagban adta fel, mindkettőnél 80 USD-t adott meg a fuvarlevélen. Ez is szép lesz, mivel kétszer kell csatolnom, remélem egyértelmű a vámosoknak, hogy ez nem 2x445 EUR

Meglátom mit válaszolnak a kínaiak, addig a DHL-es vámkezelős oldalt nem nyomogatom végig (elvileg még van időm). Ha van update akkor megírom, addig is ha van valakinek friss tapasztalata GMKTEC/DHL-el kifejezetten, akkor jöhet tanács.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Erős Gamer PC i7-9700K RTX 3060 12GB 16GB Trident Z 850W Gold NZXT H510 Flow
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Corsair Water RGB PC - Aorus Z390, i9 9900k, 32Gb RGB PRO, 2080 Super, 1Tb M2, WiFi - Windows 11
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 512GB m.2 , 500GB HDD
- Gamer PC
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 Max-Q 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), látom, hogy többeteknek is volt gondja ezzel. Az eltérés annyi, hogy nálam már DHL van, nem Fedex. A csomag még nem érkezett be az országba. A Gmktec-nek írtam gyorsan, meglátom mit válaszolnak. A DHL-nél csak ezeket tudom választani: magánszemély, cég, nem veszem át. Magánszemély választása esetén nem kérnek semmit, csak lakcímet, termék megnevezést, és a vásárlás visszaigazolást, amin látszik a vételár. Szerintem ez a Fedexes "ők intéznek mindent" opciónak felel meg amúgy, de ez mindegy is.