Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
NAS-ról nincs gondom, rendszerint a NAS mappáját felcsatolom hálózati meghajtónak, és kész, semmi hálózati beállítást nem változtattam. Annyi, hogy az elején otthoni hálózatot választottam minden megosztással. A NAS mappáit is fel tudom csatolni, a nyomtatás is megy gond nélkül. Úgy látom, neked a másik irányba van problémád, a Win gépről szeretnél megosztani, és azt nézni a médialejátszón. Ehhez nem tudok hozzászólni, nincs médialejátszóm, és közvetlen két gép egymás közti megosztását sem használom, mert a NAS-ra felmásolni egyszerűbb, amit másik gépről is el akarok érni. Van itthon Linux, Mac, Win különböző verziói, nem szivatom magam közvetlen megosztással a gépek között
Csütörtökön kipróbálom hdmi-n kiküldött hanggal, aztán meglátjuk. Bár szerintem nagy generáció különbség van a két gép között, esélyes, hogy az en tapasztalatom nem releváns a te gépedhez. Addig is inkább driver fronton néznék körül még.
Ja, ami viszont érdekes lehet, a szomszéd srácnak van valami kínai laptopja N4100-zal és Win 11-gyel, a hét elején egy frissítés óta nincs hang se bt-on, se a gép saját hangszóróin, sem a 3,5-es fülhallgató kimeneten. Egy barátjának ugyanilyen gépe van, nála is ugyanez a helyzet, szóval ha ez nálad is mostanában kezdődött (okt. 16-i a frissítés), akkor ez is lehet a baj. Próbáltam eltávolítani a frissítést, kiírta, hogy kész, de valójában nem távolította el. Még ma kipróbálom nála az usb hangkártyámmal, ha az megy, akkor relevans lehet a te esetedben is.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hardcore café
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi