- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Videós, mozgóképes topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- RAM topik
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fricc_
tag
Mondana valaki egy véleményt erről az elképzelésről?
-
fricc_
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék.
Szeretnék összerakni itthonra egy pici, halk és olcsó gépet.
Egy kicsit bele keveredtem, sokat olvastam, és már nem is tudom mi lenne a jó nekem :-)Első próbálkozásra ezt "raktam össze"
AM1B-ITX
AMD Sempron X2 2650 vagy AMD Sempron X4 3850 esetleg Athlon X4 5150
Kingston 4GB DDR3 1333MHz
2,5 winyót tennék bele vagy akár 3,5-etvagy inkább jobb lené az intel atom irányba elmenni?
Néztem a házakat és táppal vagy adapterrel együtt elég drágák.
Felmerült bennem hogy akár Cooler Master Elite 110 + sima ATC táppal sem járnék rosszul, és még maradna is bőven hely a házban egy esetleges későbbi bővítésre.
Vagy inkább olyan alaplapot válasszak amin van jack dc in táp? (pl. az előbb említett AM1H-ITX)Amire használni szeretném:
Ha nemvagyok otthon akár távoli asztal szerűséggel vagy egy ftp-vel el tudjam érni róla az anyagokat
Ha mennem kell valahová, berakom a táskába és viszem
Nem akarok rajta HD filmekt nézni, első sorban sima böngészés lesz rajta, max, youtube-al megtüzdelve, de maradva az 1024*768-as felbontásnál esetleg ennél eggyel jobbal.
Kvázi irodai gép tudása kell nekem.
Valószínű, hogy DLNA kiszolgáló is lesz belőle egyszer.
Olcsó legyen
Nem akarok vele játszani
Ha kell tudjon menni akár 24/7-ben bár valószínűleg egyszerre nem lesz ennyit használva.A vas:
WinX oprendszer, talán később kipróbálom a linuxosat is...
halk legyen
elég az analóg 5.1 vagy 2.0-ás hang
legyen rajta USB3 csatlakozó
normál mértü sata csatlakozó
elég a dsub vga a hdmi nem élet halálmenjen el úgy is ha nincs rajta billenytű illetve egér (vagyis a BIOSba be lehhesen állítani, hogy tovább lépjen ha ilyet tapasztal)
Előre is köszönöm az észrevételeket, javaslatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Spórolós topik
- ASUS routerek
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Autós topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Asrock B360M Pro4 microATX - elkelt TheCrafter22 kollégának, értékelésre vár
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- MSI B450 TOMAHAWK eladó
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- OLCSÓ MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest