-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csokilama
tag
Kártyáknál figyelj arra, hogy beférjen elé a bekapcs gomb is. Sima Metis plusba a founders nem a legjobb, mert hátrébbről szívja a luftot.(már nem emlékszem, hogy elfért volna mögé a bekapcs gomb vagy sem.) Gigabyte karikat felejtsd el azokkal a hulladék windforce hűtőkkel.
Nálam a bekapcs gomb áthelyezésével EVGA GTX 1070 FTW volt a max ami szépen elfért a házon belül. A Zotak karik is jók.
Procihűtőnek vmi szimpla CM evo 212 féleség megfelel. Ilyen felállásban, a táp felőli venti nélkül. Non K procival elboldogul. (igen igen tudom, már megint ez a kép, de ez az egyik legkorrektebb középkategóriás build
)
-
dugo_
veterán
Azzal számolj, hogy a 100-as chipset csak Skylake procikat ismer fel dobozból kivéve, az i5-7500-hoz először bios frissítés kell, nem fogja egyből felismerni. Bolttal csináltasd meg előtte, ha ilyet veszel.
Illetve az a hír járja, hogy a következő 1151 generáció, a Coffee Lake csak 200-as chipsetig lesz visszamenőleg támogatva, lehet érdemes most rádobni azt a kis pluszt a lapra.
-
Mukucs
senior tag
-
btudos
nagyúr
Milyen felbontáson szeretnétek játszani? FHD-ig bőven megteszi egy 1060, GPU-t könnyebb később cserélni, mint hirtelen a 80 k különbözetet előrántani.
A fórumtársat én is csak megerősíteni tudom, a 600 W-os táp felesleges, 450-500 W is megteszi, ezzel is lehet fogni 10-15 k-t.
-
Ispy
nagyúr
Ajaj, mégegymetis
Ha ATX méretű tápot választasz, akkor max. 170mm, ha SFX, akkor felmehetsz egészen 240mm-ig.
De szerintem, ha plusz, akkor inkább valami ITX-es kártyát válasszál, 1060-ból a gigának van félpasszívba, vagy ha nagy kártyát raksz bele, akkor legyen sima metis és egy kis flexelés
Vagy ha a metis formája bejön és a méret nem lényeg (tudjukhogyilyennincs
), akkor nézzél rá a raijintek styx-re.
-
Pendra37
tag
TV ala ez szerintem ez jo lehet SilverStone ML07 Szep, letisztult dizajn es kialakitas. Osszeszerelni is eleg egyszeru. Kompromisszum mentes meret, meg ATX tapot is bele lehet modolni ha az SFX draga vagy keves volna.
-
törölt tag
Ha kiírod hogy Node 304 lehetnek itt páran, akik elmondják az élményeiket erről a házról.
(#38418) Yiggdrasil: 120-150 tdp-t már nem bíznék 1db ~92mm-es axiális ventire, másrészt ennyivel is felfűti a házat, ha nem hagysz elég helyet a csendes kényszer szellőzésnek, ami kiviszi a meleget alkatrészek közül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged