- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozsozso
őstag
Hát köszönöm kimerítő válaszod. Most egy picit elbizonytalanodtam és azt kérdeztem magamtól, hogy kell-e nekem mindenképpen a műsor rögzítés mivel nem mindennapos rögzítésben gondolkodom hanem csak esetenként ha kell.Ez lehet havonta több alkalom is de lehet 1 sem. Csak azért merült fel bennem, hogy legyen valami eszközöm ha mégis rögzíteni kellene valamit, de lehet nem ér annyit az egész.
(#7531) zodo: a NAS nállam egy teljesen különálló cél hardver amit készen vennék ezt nem szándékozom "barkácsolni"
-
HookR
addikt
"...azt hirtelen nem tudom, hogy képes-e bekapcsolni előre beállított időben."
Rögzíteni tud az előre beállított időben, függetlenül attól, hogy be van-e kapcsolva, de a műsoremlékeztető funkció ('memo') csak bekapcsolt állapotban vált át a kiválasztott műsorra, be nem kapcsolja az STB-t. (Kikapcsolás miatt amúgy nem felejti el a memo-t.)
Az időzített TV-tuneres rögzítéshez, kompromisszumos megoldásként, az STB-nek folyamatosan bekapcsolva kellene lennie. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest