- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Uhh, de sokminden!
VIA külön linuxos drivereket is biztosít, Ubuntu 10.10 gond nélkül felismer mindent, írták fórumban is. Először raid NAS-t akartam, giga HW raid-os lapot néztem is, de igazából nekem nincs rá szükségem.
Linux USB stickről elszaladgál, két sata elég nekem, persze mindenki igénye más. Nálam ebbe lesz dugva a 3G router, mivel mobilnetem van. A netet és a wifit is a router tolja, rá lesz dugva ez a gép, meg az enyém, a laptop és a másik gép "wifizik".
TV-tuner-hez nem tudok hozzászólni, nekünk Digi TV-van (azt se nézem), azzal sztem nem lehet összehegeszteni (pedig jó lenne a digis beltérit lezúzni, mert egy f¤s).
Brazos minden tekintetben jobb, ez nem is vitás. Ha sok filmet nézel biztosan az a befutó. Eredetileg NAS-t akartam venni, de ez kicsit többet tud. Esetleg webcam-ot kap még, ha a párom skype-on csevegne, sztem azzal még el kellene bírnia.
Sajnos nem találtam használtan, tesztekben is még a korábbi atomokkal van hasonlítva. CPU-ja harmatos, de nekem elvileg elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Robotporszívók
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox tulajok OFF topicja
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest