- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kompakt vízhűtés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-book olvasók
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
Pista0001 #6648 üzenetére
Sejtettem hogy Metalloglobus mert emlékszem a témára ill. Jászberényi úton lévőt fel is kerestem csak gondoltam hátha új helyett találtál.
Mór utcai a 13. kerületben van ugye?
1/4 tábla engem is érdekelne azt még valahogy hazacipelem, tömegközlekedéssel.
Ha azt mondod hogy barkács eszközökkel is megmunkálható, mint pl. dremel.
Egyszerű lapokból tervezem (ha tervezem) semmilyen élhajlítás, stb. max. körvágás ill. lyukasztás. Illesztések/rögzítések más anyagból készülnének.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest