- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- VR topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpierre
veterán
válasz
viperabácsi #65362 üzenetére
2011v3 procis topikban megfordult pár fura nevű lap. Ahogy elnéztem nem volt velük eget rengető probléma. Rendeltetésszerűen működtek.
Ezen tapasztalatokból kiindulva nem hiszem, hogy egy ilyen lappal gond lenne. -
HUN_Sector
őstag
válasz
Amikor nekem volt Manli Nvidia videókártyám (kínai, a világ harmadik legnagyobb oem gyártója), alig bírtam eladni, mert senki sem ismerte. Közben röhögve hozta ugyanazt a szintet értelemszerűen, mint egy Asus, vagy MSI és minőségben is szuper volt (fém hátlaplemez, masszív, pontos illesztések, stabilitás).
Nem kell félni ma már akínai cuccoktól. Ami nem kínai az hamis. Két jó off példát hadd osszak meg:
A hazai viszonyok között él még az a tévképzet, hogy a kínai az sz*r. Főleg ha olcsó. Ld. MG Zs gépkocsija, ami lepipálja minőségben az alsó középkategóriás európai modelleket, közben olcsóbb, mégis vesznek egy használt "üzletit" ugyanannyiért inkább helyette, ami nem is jobb minőségben.
Másik példa. Gyerek ráfüggött - persze miattam - a star warsra. Nézegettem neki a normális fénykardokat. Ami itthon legolcsóbb fém nyelű, akksis fénykard volt, az 29000 volt, jelenleg dark apprentice néven 35000. Echte ugyanaz (de még a címkék, csavarhelyek, foglalatok is) temuról véve 7000 ft ingyen szállítással. És itt nem az európai volt előbb...
-
sasNAXO
aktív tag
válasz
Én a bios/uefi miatt valszeg sose fogok.
Kínaiak nem a terméktámogatásról híresek, egy alaplapra meg éveken át jönnek a frissítések, pl. Asrock B650I is 5 napja kapott egy újat, holott a B850I is kint van már.
Viszont pl. minipc-t ha nagyon-nagyon jó árban lenne inkább kipróbálnék, ott ugye fix az alkatrész, nincs az, hogy újabb procit raksz bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest