Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sasNAXO

aktív tag

válasz PROTRON #64662 üzenetére

Hosszú évek óta (Windows 7?) mindig külön tároltam a játékokat (régen gyakran volt Windows csere, egy VS uninstall nehezebb volt mint egy Windows reinstall :D ), először még csak a régi "kisebb" sata3 ssd-k miatt, aztán ahogy nőttek a játékok és nőttek az SSD-k, maradtak a külön SSD-n.
    Intel oldalt nem ismerem. AM4-et használok 2019 óta, az egy Sandy Bridge-et váltott. Asus B450i-ben volt először dupla M.2 és nagyon megtetszett (ott volt, hogy két pci3x8-ra lett bontva az x16), mert eggyel kevesebb "kábeles" tárhely kellett. Aztán közben rátaláltam az aprón a használt enterprise ssd-kre, először csak a 2TB-s, aztán volt nagyobb is néha, abból is sikerült beszerezni, úgyhogy a HDD-k is kiestek... :) Jelenleg B550i van, tehát egy pcie4 M.2 SSD van, az nekem a rendszer lemez, a másik csak pcie3.
    Van NAS-om, de csak 1Gb a LAN, úgyhogy a 2,5-es sebesség nem elérhető, switchet és routert is cserélni kellene hozzá, ja és kéne egy új NAS is (és akkor még feltételezzük, hogy a falba húzott ethernet kábel bírná, ami cat5). Szóval nekem ez kényelmetlen.
    (Van ismerősöm aki 10gB hálózattal nyomja, ő biztos egyetértene veled.)

Azt aláírom, ha mindent újat veszel az új géphez, már lehet megéri egy nagy SSD-t venni, de nekem a meglévő cuccok mellett, nem így működik a dolog. :B
    (Valamint ha most húznám a falba, ja, nem cat5-öt húznék...)

Új hozzászólás Aktív témák