- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Amazon Fire TV stick/box
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
trog
tag
válasz
Vigneau
üzenetére
Én is gondolkodtam ilyesmikben, nem nagyon találtam kis méretben. Ha hajlandó vagy házi barkácsra jófogásról beszerezhetsz konvektorokon lévő védőpanelt amit megvágsz, pár ezerért már lehet találni, vagy az otthoni konvektor hátulját megbontani ha az van nálad
, vagy akár ezt, nekem ezek az ötleteim voltak eddig amik 5-8ks keretbe belefértek. Kis flexelést meg utánajárást igényel, cserébe nem kell 20-30kt rákölteni egy nagy lemez megvásárlására.[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Pánik a memóriapiacon
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Asus H110-PLUS/ i3 6100/ ingyen foxpost/ garancia
- ROG STRIX B660-F GAMING WIFI
- Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 VENGEANCE RGB PRO SL White - 1 év bolti garival! -
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- ASUS MAXIMUS IX Fordmula és 7700K Eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, vagy akár ezt, nekem ezek az ötleteim voltak eddig amik 5-8ks keretbe belefértek. Kis flexelést meg utánajárást igényel, cserébe nem kell 20-30kt rákölteni egy nagy lemez megvásárlására.