- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- HP notebook topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
phulee
tag
válasz
Crabface #62018 üzenetére
Kösz még egyszer az észrevételt. Így nem csak a hatékonyság nőtt, de még a kábelrendezés is letisztultabb lett!
A CPU24 kábel elrendezésére egyelőre nincs jobb ötletem, egy egyedi kábel sajna a táp árának a fele. Akkor inkább már váltanék a C6v2-re, árban nem lenne sokkal több és biztosan bele lehet varázsolni az mATX lapot is.
-
phulee
tag
válasz
Crabface #62018 üzenetére
Mert tizenév után most raktam először újra össze gépet és először AMD-t.
Köszi a tippet!
Igazából bele sem gondoltam, hogy levegőt szív és nem fúj. De logikus így utólag. Este 11kor hullafáradtan boldog voltam, hogy elsőre összeállt minden és hibátlanul elindult.
Isteni szerencse, hogy ilyen gyorsan szétkapható. W11 telepítés után máris fordítok egyet sorsán...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Ingatlanos topic!
- Filmvilág
- Parfüm topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest