Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sb

veterán

válasz TurboK0 #61876 üzenetére

Inkább én írtam talán félreérthetően.
    Az új áras vonal részemről inkább csak extra volt... csak annyi volt a megállapításom, hogy abban a relációban nézve sajnos nem drága az APU. Vagy inkább fogalmazzunk úgy, hogy az IS drága... meg minden. (AM5 vonal + dvga-ból bármi).

5600G vonatkozásában max egy dolog volt amiben ellentmondtam: hogy kicsi az előrelépés, ipg-ben azért dupla az új.
    De ettől még igaz amit az árról írsz, csak erre nem reagáltam külön: ettől még nagy és indokolatlan sajnos az árkülönbség. Nem éri meg a csere önmagában.
    Sőt, még a használt (meglévő) 5600G vs új 8600G sem torzítja a túlzott árkülönbözetet mert újan is jóval olcsóbb az 5600G.

Egyszerűen nincs olcsó belépési pont új platformon. Ahogy Renoir-ból sem jöttek az elején Pro-n kívül cpu-k, majd a 4300G OEM maradt örökre, úgy pl az 5300G is... AM5-ön meg most fejből nem is tudom egyáltalán papíron/OEM oldalon jött/jön-e bármi olcsóbb cucc. Azt tudom, hogy mobil vonalon sincs kisebb Phoenix, ott is régi architektúra jön csak ki lentebb.

Új hozzászólás Aktív témák