- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen alaplapot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #60340 üzenetére
én pl. hónapokig vadásztam hasonló designt, beépített táppal, de legalábbis táp fogadásra képes kialakítással. a HDplex meg a külső kockás kamu hordozható gépek nekem nem merítik ki a kompakt fogalmát, hisz nincs benne minden.
szóval még mindig várom a linket 5L alatti, belső tápos ITX házra
ui.: most visszakerült a Chopin MAX a gyártó oldalára 60k körül - ami nem 100k - , de 2023Q2-ig hazai kisker garival 45-ért lehetett kapni. ebben benne volt egy magas minőségű, 4.5L ház, egy korrekt 200W gold táp. utóbbi önmagában 25-35k között kezdődik, ráadásul az is csak 80plus bronze.
a legközelebb hozzá a noname kínai cuccok (metalfish) került, fullgagyi kínai táppal vagy egy bronz FSP-vel, de az is 60k felett van már, nem összehasonlítható minőségben.
#60342, TESCO-Zsömle:
annyira nem várom, én jól elvagyok, csak beírsz egy butaságot vagy fogalmazzunk úgy, hogy magánvéleményt, de megerősíteni sem tudod[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Horgász topik
- Elektromos autók - motorok
- Tea
- Kuponkunyeráló
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Black Myth: Wukong
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ASUS P8B WS Alaplap+Xeon E3-1240+8 gb ddr3+tuning hütő
- HyperX Fury RGB 3600 MHz CL17 2x8 GB
- Kiárusítás!! Asztal gépbe és laptopba márkás DDR4-as 4, 8, 16 GB -os RAM-ok AkciÓÓ!
- INGYEN FoxPost! G.SKILL 64GB (2x32GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 Ripjaws V - 12 hó gari! + 1 kit kishibás
- Garanciális ASUS ProArt X870E-CREATOR WIFI Alaplap