- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpierre
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #59268 üzenetére
Bakker...
7950x3d-ben nincs hővédelem? Vagy a deszkában?
Visszanézve a fotóid nem indokolná semmi a megtörődést... Azért az epdm - ha jól tudom olyan csővel van szerel az alphacool - megtöréséhez elég sok munka kell.
Mennyire zajos egy aio pumpája? Elindult....?
A D5 működése érezhető a kiegyenlítőn, a ddc nyöszörög. Az aio-król nincs tapasztalatom, csak ezért kérdem.
-
Rick4
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #59268 üzenetére
Ha forró lett, az nem lényeg, elvileg 105°C-nál lekapcsol a proci, már 20 éve tudják a régi P4-ektől kezdve, hogy hűtetlenül nem sül meg semmi, ha nincs hűtő a procin, akkor is megy 1-2 percet max, és kikapcsol...
Pont erről a hűtő mizériáról jut eszembe!
Nem tudom, egy ilyen "hűtő" meddig bírhatja, de ahogy nézem, a ram tuti jól húzható, akár jobra, akár balra is, viszont mikor szóvátettem az adminnak, hogy ilyen emberek és ilyen posztok hogy lehetnek abban a csoportban, tökéletes helyzetfelismeréssel hozta meg a legjobb döntést, és engem rakott ki a csoportból!
Azóta is hálás vagyok neki, ha valaki bent van a csoportban, innen is köszönöm az admin áldozatos munkáját, így legalább nem nekem kellett kattintgatnom!!
Párszáz idiótával kevesebb, akiket napi szinten a fb-on látok! :D
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Linux Mint
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED TV topic
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged