Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz Gergello #58382 üzenetére

Ma már szét volt kapva, mert megtaláltam az este azt az AM4-es fém backplate-et, amit tegnap napközbewn még nem, ezért csak egy műanyag backplate volt kéznél, és az hajlott, ez nyilván merev, úgyhogy reggel (délben) ezzel indítottunk, most frankó.

sima frostflow 120-as, leteszteltem, prime+ furmark alatt nagy nehezen felkúszik 67°C-ra a proci, prime alatt még addig sem, holott 70-től csapna bele igazán a technika, mert addig csak 70%-on mennek a ventik, pumpa, minden.
    Jó kis cucc, vettem mostanában többet is, kemény 13 ezer egy ilyen, szépen teszik a dolgukat, valami kis levegőzés kell a procifoglalat körüli részre, mert a VRM még lehet meleg, a saját arctic 120-asomnak a cpu blokkban gyárilag van vrm hűtő ventije, ez inkább különleges, mint gyakori, szinte senki se használja, csak ők.

Amúgy maga a vízhűtés technikailag sem egy nagy durranás, 4500-ért vettem az apróról 240-est, zörgött, ki kellett mosni, meg feltölteni, és onnantól hangtalan, hibátlan. Pár perc szétszedni, kimosod, felöntöd desztvízzel csurig, és mehet össze.

[ Szerkesztve ]

49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025

Új hozzászólás Aktív témák