-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegegabi80
addikt
válasz
AxBattler #55632 üzenetére
Igen pont akkor vettem, amikor akciós is volt és cseh raktárból.
Viszont ez kettő linkelt is elég baba, az SKTC elrendezésre hasonló az enyémhez, csak perforált az eleje is, bár ez annyira nem tetszik. Viszont a G5 az tök jó, pláne, hogy az elejébe került a táp. Egy ilyet el is fogadnék.
(ne ingerelj ilyenekkel légy szíves
)
Pont most szerelek ismerősnek gépest ATX házban, hát azért elég sok időt eltöltöttem a szerelésével. De amúgy már engem se hoz lázba annyira az alkatrész csere és szerelés, inkább csak nyűg meg ha nagyon muszáj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- 24 Hours of Le Mans
- Milyen légkondit a lakásba?
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen autót vegyek?
- Synology NAS
- Horizon Forbidden West
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest