Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz hegegabi80 #54888 üzenetére

Ha arra gondolsz, hogy a hátlappal feszes, az normális, ha meggyőződtél róla, hogy a menetes hüvelyek nem fekszenek vagy nem akadnak be sehova.
    Ha ez a feltétel megvan, akár végállásig lehet tekerni a csavart, amíg a hüvely pereme fel nem fekszik a hátlapra, feltéve hogy elég acélos a hátlap. Itt - már ha lehet - ne 3 menetbe kapaszkodjon bele a csavar, és érdemes savállót venni, mert ott a meghúzás közben érzed, hogy meddig maradnak rugalmasak azok a fülek, amik a hűtőhöz csatlakoznak.

Egyéb esetben: az üvegszálas pcb egy elég rugalmas dolog, talán a memóriafoglalat van itt leginkább stressznek kitéve, mert az a belehelyezett memóriával együtt nem követheti le a pcb alakváltozását.
    Másik ami ilyen tulajdonsággal bír, az a vrm bordája.
    Ameddig alatta a gap-pad képes vissza rugózni, és kitölteni az ív miatt keletkező rést, addig nincs kockázat. Utána viszont a borda közepe már nem érintkezik az alkatrészekkel.

Az usb 3 csatlakozót szereld ki a házból és úgy dugd az alaplapra, másik végébe az eszközt. Ha így funkcionál, akkor az lehetett a zavar forrása, hogy a ház felöli végén a csatlakozó fém része valahogy összeér a ház fém részével.

• AxBattler

félisten

válasz hegegabi80 #54888 üzenetére

Amúgy először egy FSP FSP250-50FEB 250W Flex ATX tápot akartam, de féltem a 40-es ventitől.
    Szerintem tesztek alapján lehet normális Flex tápot találni, és 250W-os változatnál...
    - desktop módban 40-50W fogyi alatt nem para a ventihang;
    - dGPU-val játék alatt meg tökmindegy a zaj.

Persze egy normális Flex táp nem olcsó, inkább 30k HUF környéke.

Új hozzászólás Aktív témák