Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz PROTRON #50991 üzenetére

villanyszámla engem túlzottan nem is érdekel
    egyrészt teljesen feleslegesen sok sz@rral terheljük a környezetet. ez érdekel
    másrészt a hőtermelés - télen még oké fűtés gyanánt, de nyáron ne ilyen sz@rok miatt kelljen jobban járatnom a klímát, mikor egy 3070 étvágyából lehűt a klíma lazán 35-40m3-t és többi helyiségbe is jut belőle -
    milyen géped van ami annyit eszik?

imibogyo
    most 3100 - nemrég még 3600 volt -, 32gb ram, passzív gt 1030, fractal 560 ion
    teljesen cw mentes és néma a gép
    gt 1030 az kb 750ti ( : - de a 1650 kalm x azért combosabb lett volna ha nem t_kölök rajta annyit míg eltűnt -
    de nagyobb étvágyú vga-val is meg lehet oldani némán, hűtés kérdése
    onnantól izgalmas ha tényleg piciben akarja megoldani az ember
    sok agyalás, sok próba, sok szünet, és lehet cserélgetni is az alkatrészeket, és sok szünet és megint szünet, nálam így megy
    ezt megfejelem azzal, hogy az alkatrészek színben is harmonizáljanak egymással és nekem jól essen rájuk nézni - akkor is, ha végül zárt dobozba kerülnek -
    lehet soha nem készülök el vele teljesen, de legalább tapasztalatom egyre több van
    most pl még mindig kiterítve ott van a c2 mellett a motyó, de egyszerűen sajnálom beépíteni annyira szép ( :
    este éppen azon agyaltam fa, de nem zárt, hanem open air :d

• Kowi84

aktív tag

válasz PROTRON #50991 üzenetére

Rog Strix b460i Gaming

Ezt nem igazán értem: "Bios alatt a proci full, de nem boost órajelen jár, ezt biztosan tudom, amiben nem vagyok biztos csak feltételezem hogy a többi komponens is."

Hogy lehetne boost órajelen járatni?

Új hozzászólás Aktív témák