- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Indulhat a hardverparti!
- Egér probléma
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Banyek, rákerestem, és igazad van! Nálam enyhe negatív légnyomás lehet mindkét gépemben, ami nem a legjobb, mégis tudom, hogy direkt váltottam erre valamiért már jó pár éve. Ha van három egyforma házhűtőm, nálam kettő fúj ki, egy pedig be. De ezen akkor változtatni fogok.
-
Atom_Anti
senior tag
Na, ez az, akkor csak okkal rakta befelé
. Tovább nehezíti a dolgot hogy a Gygabite Geforcenak olyan két ventilátora van melyek ellentétes irányban forognak.
De gondolom, az sem lenne jó, ha ennek megfelelően én is ellentétesen raknám ventiket, mert akkor sem negatív, pozitív nyomás nem lenne a házban?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest